Τεχνογνωσία

Αντιμετωπίζουμε με επιτυχία ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού, προσφέροντας με συνέπεια ολοκληρωμένες και καθαρές λύσεις. Ο βιομηχανικός καθαρισμός ακολουθεί σε καθημερινή βάση τα υψηλότερα πρότυπα καθαρισμού και πρωτόκολλα ασφαλείας.

Η εταιρεία μας από το 2003 εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO πιστοποιημένο από διεθνείς φορείς και αποτελεί τη δέσμευσή μας στην αδιάλειπτη παροχή άριστων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

ISO 14001ISO 9001ELOT 1801Covid Aware

Στις αρχές του 2008 προχωρήσαμε στην απόκτηση μίας νέας πιστοποίησης. Πρόκειται για τη διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας στις διαδικασίες της εταιρείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ 1801:2008. Μια ακόμη δικλείδα ασφαλείας που αφορά στην παρεχόμενη ποιότητα προς τους πελάτες μας.

Απορρυπαντικά

Η αναζήτηση νέων λύσεων που συμφέρουν την επιχείρησή σας είναι πάντα το ζητούμενο για μας.

Κάθε εξέλιξη στον τομέα αυτό βασίζεται στην πολυετή εμπειρία μας καθώς και στη συνεργασία με διαπιστευμένες εταιρίες προμηθευτών απορρυπαντικών.

Η σύνθεση του απορρυπαντικού που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματική προς τους λεκέδες και απόλυτα φιλική προς τα υφάσματα. Είναι το πλέον απαραίτητο συστατικό της μαλακής πλύσης που εκτελούμε για τον ιματισμό που μας παραδίδετε. Είναι σημαντικό κάθε πετσέτα, σεντόνι, ποδιά, τραπεζομάντιλο που χρησιμοποιείτε να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής ώστε να κρατάτε το κόστος της επιχείρησης σας χαμηλό.

Διαδικασίες

Ελέγχουμε τα υφάσματα που παραλαμβάνουμε καθώς γνωρίζουμε πως ο σωστός τρόπος καθαρισμού διαφέρει ανά ποιότητα υφάσματος.
Πλένουμε πάντα στη σωστή θερμοκρασία χωρίς ποτέ να παραγεμίζουμε τα πλυντήριά μας. Ρυθμίζουμε στους μεγαλύτερους χρόνους απορρύπανσης για την αποφυγή υπολειμμάτων απορρυπαντικού.
Χρησιμοποιούμε πάντα στεγνωτήριο, ποτέ όμως σε υψηλές θερμοκρασίες.
Γνωρίζουμε πως η διάρκεια ζωής του ιματισμού μπορεί να παραταθεί με τις σωστές διαδικασίες πλυσίματος και στεγνώματος.
Γι’ αυτό το λόγο ο βιομηχανικός μας καθαρισμός είναι φιλικός προς τα υφάσματά σας και παράλληλα απόλυτα υγιεινός προς τους πελάτες σας.
Παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα πάντα με συνέπεια και ασφάλεια. Κάθε μέσο που χρησιμοποιούμε για τη μεταφορά ιματισμού καθαρίζεται και απολυμαίνεται σχολαστικά.
Το πλύσιμο και σιδέρωμα του ιματισμού κάθε μας πελάτη πραγματοποιείται ξεχωριστά, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αποφυγή λαθών.
Οι κανόνες υγιεινής είναι παραπάνω από κανόνες. Είναι ο
τρόπος που εργαζόμαστε, η καθημερινή μας απόδειξη πως
σεβόμαστε κάθε πελάτη.

Κοινωνική Ευθύνη

Οι καθαρές λύσεις που εφαρμόζουμε για τον ιματισμό των πελατών μας, εφαρμόζονται και ως προς το περιβάλλον. Είμαστε μία εταιρεία βιομηχανικής πλύσης ιματισμού με έμφυτη την ευθύνη της προστασίας του περιβάλλοντος. Από το 1967 έχουμε καθιερώσει το βιολογικό καθαρισμό των λυμάτων μας ώστε να επιτυγχάνουμε την πλήρη καθαρότητα των υπηρεσιών μας.
Σήμερα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή προστασίας του φυσικού μας πλούτου καθώς η σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας υπόκειται επιτυχώς τόσο στους τακτικούς όσο και στους αντίστοιχους ελέγχους ετοιμότητας των αρμοδίων κρατικών φορέων.

Ένα καθαρό μέλλον

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι ανθρωποκεντρική και μας οδηγεί σε σε λύσεις που μειώνουν το ενεργειακό μας αποτύπωμα.


Έπειτα από ειδική μελέτη τοποθετήσαμε στη στέγη των εγκαταστάσεών μας ένα θερμικό εναλλάκτη (economiser). Η θερμότητα των καυσαερίων που παράγονται κατά τις εργασίες μας μετατρέπεται σε ενέργεια για τη θέρμανση του νερού που χρησιμοποιούμε.

Προμηθευτήκαμε ειδικό μηχάνημα "κυβοποίησης" (συμπίεση σε πολύ μικρότερο όγκο) για την επεξεργασία των πλαστικών σακουλών που φτάνουν στις εγκαταστάσεις μας, τις οποίες στη συνέχεια ανακυκλώνουμε.

Το 10% του ρεύματος που καταναλώνουμε το δημιουργούμε μόνοι μας, μετά από τοποθέτηση φωτοβολταϊκών panel στην οροφή των εγκαταστάσεών μας.

Προστασία από COVID-19


Είμαστε σύμφωνοι με όλα τα πρότυπα και λαμβάνονται όλα τα μέτρα κατά του covid.

Υπάρχει σύστημα με υπεριώδη ακτινοβολία της Jensen Group κατά τη διάρκεια του πλυσίματος

Τα μέσα διακίνησης του ιματισμού (Καρότσια και φορτηγά) αποστειρώνονται με ατμό από εμάς κάθε μέρα.

Οι πολιτικές μας

Πολιτική ποιότητας

Η Διοίκηση της ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΕΜΗ Α.Ε δεσμεύεται σε μια σειρά μέτρων που αποσκοπούν στην εφαρμογή μιας συμπαγούς πολιτικής ποιότητας, βάσει του ISO 9001: 2015.
Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική περιβάλλοντος και υγείας & ασφάλειας της εργασίας

Η εταιρία ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΕΜΗ Α.Ε, έχει ως κύρια πολιτική της να λειτουργεί με τρόπο που να σέβεται τοπεριβάλλον και την υγεία & ασφάλεια των εργαζομένων, προλαμβάνοντας και μειώνοντας τις επιπτώσεις που έχουν οιδραστηριότητές της στο περιβάλλον και ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους για την υγεία & ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των επισκεπτών.
Διαβάστε περισσότερα
Οι ενέργειες αυτές είναι απλώς η αρχή για ένα μέλλον ακόμα πιο καθαρό!