Από το 1925 μας χαρακτηρίζει η καινοτομία

Η μακρόχρονη ιστορία μας είναι η κινητήριος δύναμη για να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά, να θέσουμε νέους στόχους και να τους ξεπεράσουμε.
Ο ιδρυτής της εταιρείας μας, Φίλιππος Λέμης, επέστρεψε στην Ελλάδα το 1925 από την Αμερική μεταφέροντας μια εντυπωσιακή ιδέα για εκείνη την εποχή. Τη δημιουργία μιας εταιρείας ξενοδοχειακής εξυπηρέτησης.
Σήμερα μένουμε πιστοί στο όραμα του ιδρυτή και συνεχίζουμε να προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις με επίκεντρο πάντα τον τελικό καταναλωτή.
Από το 1925 δεν σταματάμε να εφευρίσκουμε νέους τρόπους για να πλένουμε σωστά και υγιεινά. Θέλουμε όταν παραλαμβάνετε τον ιματισμό που έχει καθαριστεί από την εταιρεία μας, να νιώθετε την επαγγελματική φροντίδα. Για να παραμείνουμε κορυφαία εταιρεία στο χώρο μας πρέπει να είμαστε πάντα πρωτοπόροι και αυτή είναι η καθημερινή μας προσέγγιση.
Μετά από τόσα χρόνια συνεχούς ανάπτυξης η παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο μας συνεχίζει να μας συναρπάζει. Η υιοθέτηση νέων τεχνικών έχουν σκοπό να διατηρούν το έργο μας άρτιο και τη συνεργασία με τους πελάτες μας άριστη, χαρακτηριστικά που αποτελούν τον απώτερό μας στόχο.
 
Από την Αμερική στην Ελλάδα του 1925
Η εταιρεία αλλάζει νομική μορφή και όνομα. Από "Βόλγας” γίνεται "Πλυντήρια Υιών Φιλίππου Λέμη”.
Αλλαγή του νομικού προσώπου της εταιρείας σε Ανώνυμη Εταιρεία
Πλύσιμο με λιγότερα μηχανικά μέσα και περισσότερη ανθρώπινη εργασία. Διανομή ιματισμού με άλογα.
Τα άλογα αντικαταστάθηκαν από αυτοκίνητα, οι παλιές μηχανές αντικαταστάθηκαν με νέες και η συνεργασία και εξυπηρέτηση των πελατών μας έγινε αρτιότερη.
Το 2003 αποκτήσαμε ISO
Σήμερα δραστηριοποιείται πλέον η τρίτη γενιά, με ειδίκευση σε διάφορους τομείς, με συγχρονισμένη παρακολούθηση των εξελίξεων και την ποιοτικότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.